Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Alekosz Hírekosz

2011.02.08

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

neber@euromail.hu

(nana, 2011.02.18 23:52)

Alekoszt már rég el kellene felejteni!hisz a barátai sem nézik semmibe.Béciéket alázta? az nem igaz!! Ő maga ilyen bunkó, látszik nincs támasza, és nem találja fel magát!már Szandika , és Éva is mellőzi, de jól teszik.Ő egymaga soha nem menne semmire!hajrá Béci csapata,másik csaptból , Szandika Éva!

Alek !

(Moon, 2011.02.15 10:01)

Alekosz Te vagy a nyerő !!! Szórd ki valahogy a Rácz testvérek egyikét mert Oli távozása után nagyon kinyílt a csipájuk !!!!!!! Gigi gusztustalan módon Béci háta mögé bújik ha valaki beleköt :))) pfffff.....A bőgőmasina Gombi is kezd erősködni ..pfffff, Laci kezd katonáskodni ..pffff. Nevetségesek :))))))))) De Béci megmondta,hogy Oli után Te vagy a megfelelő ellenfele és tart Tőled !

Re: Alek !

(Juli, 2011.02.16 13:54)

Dehogy tartanak , mitől? ettől a szánalmas görög senkiházitól? ne már!Oli is csak játszotta a jótékony pasi szerepet!közben meg kibeszélte a többit, huuu de jóó, izléses dolog!Amit írtál az mind fordítva van , oli csak hitte hogy tartott tőle valaki!nem akartak vele szembe kerülni, hisz jellemtelen, volt oli.Talán már megtalálták a a hitelezői olit.No puffffff

neber@citromail.hu

(Juli, 2011.02.13 15:14)

Jajaj már elég ebből a Görög senkiháziból. Nézése sem jó neki!Igaza volt Lacinak nem tud udvarolni, sem de azért nő az kell neki!az is hülye aki szóba áll vele.Hirdetés (x)